Trilleband

ET LILLE LYS I MØRKET – Trilles elskede sange med det originale Trilleband og Mette Marckmann.  


Siden 2014 har man kunnet opleve Trilles frække og følsomme, kloge og kærlige, usentimentale og modige sange live igen.

Trille selv forlod musikscenen i  1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn.

Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband (Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard(piano) og Hugo Rasmussen (bas) )og begyndte at turnere rundt i landet,  har Trilles gamle og nye fans med stor glæde valfartet til bandets koncerter.

Trille ville i sin tid kun spille sammen med de bedste, mest swingende og humørfyldte musikere hun kunne finde. Og det gjorde hun! Så at opleve det band på scenen igen er fantastisk. Det er så meget nerve, så meget liv og samspillet er så eminent, at gåsehuden melder sig og øjnene bliver blanke. Mads Vinding er på fornemste vis trådt ind i bandet i stedet for Hugo Rasmussen, som døde i 2015. Mads Vinding var også afløser for Hugo Rasmussen  i Trilleband i 70’erne og 80’erne.

Skuespilleren og sangeren Mette Marckmann har en årelang kærlighed til Trilles musik og fik i 2006, som den første, grønt lys af Trille til at optræde med hendes numre. Dette førte til en meget rost solocabaret på Cafe Liva.

Det er også med Trilles absolutte velsignelse, at Mette Marckmann nu er trådt i hendes sted i bandet. At Mettes stemme og udseende smelter sammen med erindringen om Trille, er et udsagn som høres igen og igen. Samtidig formår hun at løfte sangene ind i nutiden. Så man kan roligt forvente, at en koncert med Trilleband og Mette Marckmann både vil frembringe tårer og latter. Samt muligheden for at synge med på alle de evigtgyldige sange, som Trille skrev.

Trilleband og Mette Marckmann har lovet Trille at blive ved med at spille hendes sange. Og efter hendes død er det orkesteret magtpålæggende at blive ved med at hive sange frem fra den skatkiste af numre, som Trille har efterladt.

 

”....det er lidt af et vovestykke, at skuespilleren Mette Marckmann har påtaget sig rollen som den nye Trille - oven i købet med den originale besætning i Trilles band som musikalske ledsagere. … Men de, der hørte hende i Snurretoppen tirsdag aften, lagde sig fladt ned. Fra første til sidste sang brændte hun sig fast som koncertens ubestridte midtpunkt og fik hele salen med. Ikke nok med, at hun lød som Trille selv dengang i halvfjerdserne og firserne med de samme fraseringer og klare stemme - hun lignede hende oven i købet i det ydre med sit skulderlange, mørke hår og en lillafarvet sort kjole og den akustiske guitar. ….Skuespilleren Mette Marckmann er et fund som fortolker af Trilles følsomme sange.” - Henrik Fisker, sn.dk

”Mette Marckmann er eminent som afløser for Bodil "Trille" Nielsen. Jeg har aldrig hørt hende synge før, og meget passende vil min telefon skrive "tryllebandt" i stedet for Trilleband. Det er præcis det, hun gør med Ole Fick, Mads Vinding og Øyvind Ougaard ved sin side.” - Simon Staun, Fyens.dk
 

 

 

 

 

 

 

For booking kontakt

musik@musang.dk

eller mettemarckmann@mail.dk